Categorieën
Wie is

Wie is: Meester

Een niet onaantrekkelijke man die houdt van schaduwkanten, ontwikkeling en een licht sadisme. En dit kan allemaal plaatsvinden in BDSM, oftewel Het Spel.

Hij werkt met slaafjes, zijn meesterslaafjes. Een op eén, of met zijn tweeën. Of in een groep, of in wisselende samenstellingen. Tevens werkt hij met stellen. Nou ja, eigenlijk werkt Meester met wat komt. Maar altijd is er een uitdaging die slaafjes willen aangaan.

Elk slaafje begint met keel- en/of kontje training. Tot ze daarvoor is geslaagd. Tot Meester haar zonder problemen met zijn Genot in haar keeltje of kontje kan neuken. Uiteraard zal dit alleen lukken als zij de nodige discipline betracht. Lees de verhaaltjes en weet dat Meester streng kan zijn.

Na de (meestal) vele sessies die deze initiële training vergt, mag elk slaafje Meester vragen wat Hij nog meer van haar verlangt. En slaafjes voldoen niet zomaar aan Zijn Wensen, maar ze zouden gek zijn als ze het niet zouden proberen. ze zijn welkom op elke ‘slaafjesdag’ en worden door Meester gebruikt om anderen te trainen.

Stellen komen vaak om Het Spel te leren zodat ze samen thuis kunnen spelen. Waarbij ze vaak ook iets leren over elkaar én zichzelf. Meester is een meester in het doorzien en naar bovenhalen van verborgen verlangens!

Kijk, dat is waar Meester dan het meest van houdt! Zijn slaafjes. Meesterslaafjes.

Ook een Meester slaafje worden?