Categorieën
perversslaafje_a stellen stelslaafje_a

Roodkapje keuren

Wat spannend! perversslaafje kan niet wachten om naar Meester te gaan. Zoals altijd eigenlijk.

Meester had gezegd om het rode kapje op te doen. En verder niet. Nou ja, in perversslaafjes hoofd ziet ze alles bloot en vergeet de rest.

Oh ja, rode tape gekruist op haar tepels en rode ducttape rond haar middel. In 2 banen. Zodat net haar spleetje niet te zien is.

Waarom op deze manier bedekt? Dit is wel heel spannend!

Zo loopt ze naar Meester. Dat is niet ver hoor en op hetzelfde landgoed.

Ah, daar ben je. Houd je slippertjes maar aan. We gaan een eindje rijden.

Meester is gewoon in spijkerbroek en T-shirt… Wat is Meester van plan? denkt perversslaafje. En hoewel ze heel erg houd van straf, vind ze het maar beter om het niet te vragen.

In de auto geeft Meester perversslaafje instructies. Heel eenvoudige. Ze hoeft niet meer te leren hoe ze haar, Meester noemt het Poesjesblik, moet opzetten. Dat kan ze nu al erg goed. Dat moet bij elke ontmoeting in het bos. Meer niet.

Doe deze aan had Meester na het uitstappen gezegd. perversslaafje kreeg een luxe halflange regenjas aan. Rood, net als haar kapje. En natuurlijk boven en onder lekker open.

perversslaafje geniet van de geuren in het bos. ze voelt wel een kleine knoop in haar buik. Hoe reageren de mensen op haar blootheid en haar Poesjesblik?

Ze oefent nog even naar Meester. En waarschijnlijk doet ze het goed want Meester laat zijn vingers even achterlangs over haar kutje gaan.

Daar komt iemand aan. Oh, het is een vrouw. Met een hondje. Wat schichtig loopt de vrouw langs. Meester groet haar, maar er komt slechts wat gemurmel terug.

Meester zoekt wat in de berm van het pad. Hij pakt een twijgje op. Leun tegen die boom met je billetjes naar mij. perversslaafje schrikt. Maar doet natuurlijk gelijk wat Meester zei.

Meester tilt haar jas wat op en zegt op het ritme van de venijnige slagen op haar kontje:
wat ..pets..
had .. pets…
Ik …pets…
nu …pets…
gezegd?

perversslaafje kreunt onder de echt wel venijnig slagen. Auu… oh Meester, dank U Meester. Mijn Poesjesblik!

Wat is Meester toch oplettend! perversslaafje had niet gedacht de Poesjesblik ook te moeten vertonen aan een vrouwelijke passant! Wat dom!

Ze slaan rechtsaf. Doe je jas maar uit, zegt Meester.

perversslaafje doet haar jas uit. In de verte ziet ze een mountainbiker aankomen.

ze voelt gelijk opwinding nu ze zo bijna naakt loopt! ze maakt zich klaar voor haar Poesjesblik. De mountainbiker remt een paar meter voor Meester en perversslaafje af en stopt. Ook al maakten ze ruimte voor hem om te passeren. Hij kan zijn ogen niet van perversslaafje afhouden.

Wat vind je? vraagt Meester

Wow.. stamelt de man. Ja, heel mooi.

Keur ze maar even, zegt Meester. Hij haalt de tape van perversslaafjes borsten.

Wat !? Ok.. De man legt zijn mountainbike neer.

Voor de man nog wat wil zeggen, zegt Meester: Tietjes vooruit en opzij kijken.

perversslaafje kijkt onderdanig opzij en doet een stap naar de man toe.

De man buigt naar voren om haar tepeltjes te zoenen. Zijn helm zit in de weg. Voel en knijp maar een beetje, zegt Meester.

De man voelt aan perversslaafjes borstjes. Het is al snel duidelijk dat ze hem erg aanstaan. Meester ziet namelijk wat veranderen in de gladde broek van de man.

perversslaafje kreunt zachtjes. Oh… ooohhh, jaaaa. ze vind het fantastisch om de ‘overvallen onschuld’ te spelen.

De man kijkt even naar Meester en Meester gebaart naar zijn broek.

Goedgekeurd, vraagt Meester?

Ja zeker! Wow..

Keur haar mondje dan ook maar, zegt Meester. De man wil zijn helm afdoen en Meester begrijpt dat hij perversslaafje wil zoenen.

Nee, met dat daar en Meester kijkt naar de nu flinke knobbel in zijn broek.

De man kijkt snel om zich heen. Er verder niemand te zien, maar Meester ziet de aarzeling in de man.

Kom maar, zegt Meester. En ze lopen een stukje het bos in. De man doet zijn broek naar beneden en er springt een flinke penis naar voren. perversslaafje kreunt en valt direct op haar knietjes.

Meester houdt haar hoofdje nu vast. Mondje open! Hij knikt naar de man.

Die kijkt nogmaals om zich heen en pakt dan zijn pik en beweegt die naar perversslaafjes mond. Oh, kreunt ze, als hij hem in haar mondje brengt.

Meester zorgt dat perversslaafjes hoofdje niet beweegt. Zo de man dwingend om neukende bewegingen te maken. Zijn pik wordt nu zo stijf dat hij iets voorover moet buigen om nog goed te kunnen mikken.

perversslaafje maakt heerlijke glog geluiden als de man haar mondje neukt. Glog glog glog glog mmmmm glog glog glog!

Meester hoeft het niet eens meer te vragen. perversslaafjes mondje is overduidelijk goedgekeurd.

Hij laat haar hoofdje los en gelijk pakt ze de pik van de man en begint te pijpen op de haar kenmerkende… tsja, hoe moet je het noemen… misschien is wel de beste omschrijving ‘zaadvragende manier’. De meeste mannen ontkomen er dan ook niet aan om na een paar minuten haar mondje vol te spuiten. Afwisselend rukken en pijpen. Ondertussen alle geluiden makend die God nette vrouwen verboden heeft. De man weet al snel niet hoe hij het heeft.

Hij kijkt nog een keer snel om zich heen en aahhh.. aaahhh…aahhhh.

perversslaafje heeft haar Poesjesblik weer opgezet en met geile ogen kijkt ze omhoog naar de man. ze laat zijn Zaad zien in haar mondje en op haar tongetje. Langzaam laat ze het in haar keeltje glijden en slikt. Ze zuigt hem nog even af en blijft rustig op haar knietjes zitten.

Wat heeft Meester haar toch goed getraind! Ze is trots op zichzelf.

De man blijft nog even in verrukking naar perversslaafje kijken, maar herpakt zich dan en trekt zijn broek omhoog.

Neem maar contact op als je haar weer eens wilt keuren. Meester geeft hem zijn kaartje. Ehh ja, zegt de man nog wat beduusd en loopt snel weer naar zijn fiets. Waarschijnlijk ook omdat er een stel langs wandelt. Hoi, zegt hij en fietst snel weg.

Meester pakt perversslaafje bij de arm en helpt haar omhoog. Het stel keek wat gealarmeerd, maar loopt door. Waarschijnlijk gerustgesteld door de verrukte en blijde blik van perversslaafje.

Wanneer Meester en perversslaafje weer op het pad komen heeft de man van het stel zich verderop omgedraaid. Kun je mij dat niet eens leren, haha, roept de man van het stel naar Meester.

Toe joh! sist zijn vrouw en wil doorlopen.

Meester doet perversslaafje de regenjas aan en ze lopen naar het stel toe. Hij schat beide begin dertig jaar oud. De vrouw kijkt wat verschrikt, maar Meester lacht allervriendelijkst en een kleine verlegen lachje kan ze dan ook niet onderdrukken.

Wat wilt ú leren? vraagt Meester aan de man.

Haha, lacht de man en begrijpt de niet zo subtiele hint van Meester.

Of Ú mij kunt leren zoiets met mijn vrouw te doen. De man kijkt snel naar zijn vrouw. Daar hebben we het toch laatst over gehad?

Nou… zegt de vrouw. Ja, zoiets ja. En weer kijkt ze wat verlegen naar Meester. Maar Meester zou Meester niet zijn als Hij haar vluchtige blik met nog subtielere likbeweging niet had opgemerkt. Die blik was naar perversslaafje gericht!

Dat is niet zo moeilijk, zegt Meester. Ik zal het voordoen.

Hij knikt naar perversslaafje en ze doet de jas uit. ze zit nog vol van de ervaring van net. Maar probeert haar Poesjesblik naar de man op te zetten.

Keur haar borsten maar. De man strekt zijn arm al uit, maar Meester houdt hem tegen. Nee, niet jij!

Meester kijkt veelbetekenend naar de vrouw. Oeps, de vrouw kleurt van het betrapt zijn. Ze kijkt naar haar man en die herpakt zichzelf snel en knikt voorzichtig. Meester doet een stap terug en de man volgt Zijn voorbeeld.

perversslaafje kan haar geluk niet op! En… wat heeft Meester dat weer goed gezien!!

Ze zet zo mogelijk haar allermooist Poesjesblik op. Altijd net even anders als het om een vrouw gaat. En de vrouw reageert meteen. Voorzichtig brengt ze haar lippen naar perversslaafjes mondje en geeft haar een kusje.

Meester ziet dat de vrouw niet eerder met een andere vrouw heeft gevreeën, zelfs niet gezoend. En begrijpt daarom de kus ook. Maar Zijn opdracht was helder.

Gelukkig komt er net een oude man aan met een hond. De man bekijkt het tafereel even en kan dan een glimlach niet onderdrukken.

Vind u het erg? Nee hoor, zegt Meester.

De man gaat naast Meester staan. Ze kijken nu alle drie naar de vrouw en perversslaafje.

perversslaafje voelt ook wat er speelt met de vrouw. ze pakt haar hand en legt die op haar borst. Nu herinnert de vrouw de opdracht van Meester. Ze voelt de mooie borst van perversslaafje, alsof zoiets voor de eerste keer door mensen is ontdekt. Dan beweegt ze haar hoofd naar de borst en begint deze voorzichtig te kussen.

perversslaafje legt haar hand achterop het hoofd van de vrouw. De vrouw opent haar mondje en zuigt lichtjes aan de tepel. perversslaafje slaat een kreetje van verrukking.

Onrustig hinkt de man van de vrouw van zijn ene been op de andere. Meester schat in dat ze weliswaar over BDSM hebben gesproken, maar dat dit bi-stuk van de vrouw misschien wel helemaal niet aan de orde is geweest!

De man kijkt even naar Meester alsof hij wat wil zeggen. Maar kijkt dan weer naar het tafereel op het pad.

Ehh… hoort Meester. Wil je wat zeggen? vraagt Meester.

Ja, nou.. Het lijkt of de man behoorlijk emotioneel is geworden.

Ik heb een voorstel, zegt Meester luid genoeg zodat de vrouwen het ook horen.

perversslaafje laat het hoofd van de vrouw los.

Het is niet iets wat Meester vaak doet, wegens het afbreukrisico. En het is (nog) niet geheel duidelijk waarom Hij een uitzondering maakt voor dit stel, maar in het volgende verhaal kun je lezen hoe het verder gaat.

Maar dát het ver gaat, kan ik al wel verklappen!

En de oude man? Meester geeft hem ongevraagd zijn kaartje. Daar blijkt later een goede reden voor te zijn. Alsof Meester in de hoofden van mensen kan kijken!

Wat is Meester toch knap… verzucht perversslaafje dan ook als ze die avond moe maar voldaan in slaap valt.