Categorieën
maagdenslaafje_a nieuwslaafje_a poesjesslaafjes stellen stelslaafje_a

Bi, omdat het moet!?

Na de ontmoeting in het bos is het nu zover. Het stel komt langs. Meester en perversslaafje_a kwamen de man en de vrouw tegen vlak na perversslaafjes keuring door de mountainbiker. De man van het stel vroeg of hij ‘dat’ ook kon leren, maar het was niet geheel duidelijk wat hij nu wilde leren.

De vrouw van het stel bleek bi-gevoelens te hebben. Ze maakte een beginnetje met de betasting van perversslaafje, midden in het bos. De man werd wat emotioneel onder de aanblik van de twee vrouwen. Hij had geen idee van dat zijn vrouw die gevoelens had! Meester vond het dan ook nodig om in te grijpen. Hij stelde voor dat ze samen zouden komen bij Meester.

Zoals gebruikelijk gaf Meester het stel niet veel meer dan dat: de uitnodiging. Wat er dan zou gaan gebeuren of wat de bedoeling was gaf Hij niet aan. Hij gaf alleen aan dat het niet de bedoeling is dat de vrouw de training zou beginnen zoals Meester dat met ‘losse’ slaafjes doet.

Hij stelde het stel verder gerust dat er niets gebeurde dat ze niet zouden willen. Omdat ze elk moment kunnen stoppen. En als de één niet verder wil, dan stopt het ook voor de ander. Oftewel een standaard consent over begin en einde van Het Spel. Maar dan voor het stel als één entiteit en niet als twee individuen.

Ze komen binnen in leuke, sexy kleding. De man in een zwart slipje met gegaasde voorkant en een mouwloos zwart hemd, de vrouw in een kort zwart kokerrokje en dito brede bretels over haar toch wel flinke borsten.

Verbaasd kijken ze naar de lineup. Meester heeft vier van zijn slaafjes gevraagd om mee te doen. maagdenslaafje, nieuwslaafje en poesjesslaafjes staan netje geheel bloot naast elkaar. ze kunnen het uiteraard niet laten om elkaar te strelen over de rug en billetjes. Meester is tevreden over de aanblik.

poesjesslaafjes zijn twee vriendinnen die een tijdje terug samen bij Meester zijn gekomen.

Het stel kijkt wat vragend naar Meester. Kies maar een, zei Meester.

Hij zag dat de man keek naar het jonge maagdenslaafje en de vrouw switchte tussen nieuwsslaafje en een van de poesjesslaafjes, de roodharige.

Ze kozen maagdenslaafje die een kort gejuich (‘jeeeeee!!’) niet kon onderdrukken.

Nee, zei Meester. Ieder voor zich. Jij kiest een en jij kiest een. En dat mag niet dezelfde zijn.

Oh… daar moest het stel wel even over nadenken. Dit duurt te lang! Meester gaf beide een tik met zijn rijzweep op de billen. De man kon een verontwaardigde blik niet onderdrukken.

Jij wilde toch wat leren? vroeg Meester met wat meer kracht in zijn stem. De verontwaardiging van de man verdween.

Ja..

OK dan. Op je knieen!

De man gehoorzaamde gedwee. Hij keek zijn vrouw even aan terwijl hij naar beneden zeeg. Deze glimlachte een beetje.

Pets!

En jij ook toch? zei Meester tegen haar.

Haar glimlach verdween direct en ze wilde ook op haar knieën gaan zitten.

Pets!

Auw… Meester sloeg nu ferm!

Heb ik gezegd dat je mocht gaan zitten?

Nee..

Pets! Wat zeg je?

Nee Meester…

Nou? Meester keek de man aan.

ehh… maagdenslaafje.. Meester

En jij?

nieuwslaafje… zei de vrouw binnensmonds

Kun je wat luider spreken? Zodat iedereen je kan horen?

nieuwslaafje!… Meester

Meester gebaarde poesjesslaafjes te gaan. Vrolijk met hun billen wiegend liepen ze de deur uit. Niemand kon het nalaten de blijde vriendinnen na te kijken.

Zelfs Meester niet. Wat een magistrale billen!

maagdenslaafje en nieuwslaafje begonnen elkaar te zoenen. Het was al even geleden dat ze bij Meester waren. Het ging er dan ook al snel heftig aan toe. ze voelden elkaar overal terwijl ze zeer opgewonden zoenden.

Ga staan en doe haar kleren uit, zei Meester tegen de man. Zijn pik begon wat te groeien achter het gaas bij het zien van de twee vrijende meiden. En jij ook, gebaarde Meester naar de vrouw.

Meester liep naar de slaafjes toe, draaide naar het stel en deed zijn broek naar beneden. nieuwslaafje en maagdenslaafje doken gelijk voor hem op hun knietjes. Afwisselend begonnen ze elkaar te zoenen en de pik van Meester te likken.

Na een tijdje pijpt nieuwslaafje Meester terwijl maagdenslaafje het hoofdje van nieuwslaafje heen en weer beweegt. Glog, glog, glog, glog!

Meesters Genot wordt al flink stijf. Dan trekt maagdenslaafje het hoofdje van nieuwslaafje van Meesters Pik af en begint Hem zelf te pijpen. nieuwslaafje beweegt op haar beurt maagdenslaafjes hoofdje flink op en neer.

Glog, glog, glog, glog, glog, glog, glog!

De pik van de man stond nu fier overeind.

Meester gebood de vrouw bij Hem op de knietjes te komen zitten en gebaarde maagdenslaafje naar de man te gaan. ze stonden op en liepen elk naar de andere man. De vrouw zeeg door haar knieën voor Meester en zat nu naast nieuwslaafje. maagdenslaafje dook ook op haar knieën en pakte gelijk de pik van de man met beide handen vast.

Nee! zei Meester, dus maagdenslaafje ging weer staan.

nieuwslaafje maakte aanstalten de vrouw die nu naast haar zat te zoenen. Maar de vrouw keek zo verlekkerd naar Meesters Genot dat ze haar hoofdje pakte en deze naar de pik van Meester bracht. Het mondje ging gelijk open en ze drukte de vrouw dan ook verder op Meesters Pik. ze liet het hoofd van de vrouw los en streelde haar borsten met één hand en liet ondertussen haar andere hand rustig dalen naar haar kutje. Terwijl de vrouw met haar mondje en hand en, naar het voorbeeld van de andere slaafjes, al flink ‘glokkend’ heerlijk genoot van Meesters Genot.

De man stond nu tegenover maagdenslaafje. Onwennig begon hij haar te voelen over haar zij en op haar borstjes. maagdenslaafje deed haar armen boven haar hoofd zodat de man er heel goed bij zou kunnen. Hij drukte zijn mond op haar tepel en zoende en likte deze.

Evenwel hield hij met een schuin oog de handelingen van zijn vrouw in de gaten. Meester ziet het geslacht van de man in formaat afnemen. Ondanks de vrijbrief op het nagenoeg perfecte lichaam van maagdenslaafje!

Meester ziet dezelfde emotie opkomen bij de man als eerder in het bos.

slaafje, haal hem en zet hem hier naast zijn vrouw!

nieuwslaafje stond op en liep naar de man. ze pakte hem bij de arm, gaf maagdenslaafje snel een kus op haar mond en nam de man mee naar Meester.

De man gaat op zijn knieën naast zijn vrouw zitten. Zij stopt met het pijpen van Meester en veegt wat slijm van haar mondje. De man doet zijn best om niet op ooghoogte Meesters Genot te zien, maar kan het duidelijk niet nalaten.

Pak haar hoofd en druk haar mondje op Mijn Pik! zei Meester nu behoorlijk streng.

De man aarzelt niet en drukt zijn vrouw op de fiere Pik van Meester.

De man beweegt nu stevig het hoofdje van zijn vrouw. Meesters Genot glijd heerlijk haar mondje in en uit, in en uit, glog, glog, glog, ggggggghhhh.

Ga je leren wat je moet leren? riep Meester nu

Ja, zei de man benepen.

Ga je doen wat je al die tijd niet durfde!

Ja…

Harder!

Ja!

Haal haar eraf!

De man haalt zijn vrouw van Meesters Genot.

Op hetzelfde moment pakt Meester het hoofd van de man en drukt hem stevig op zijn Harde Genot!

Mmwwwmmmgrmmm! hield de man zijn mond dicht.

Open je mond!

De man opent zijn mond. Meesters Pik glijdt zo naar binnen!

Ohhh, ohh, leek de man nog weerstand te hebben. Maar een goed verstaander hoorde geen weerstand maar genot. Ooohhh ooohhh.

nieuwslaafje en maagdenslaafje zagen nog nooit een pik zo snel stijf worden als van de man nu!

Zijn vrouw kijkt met grote ogen, verbaasd. Ze herpakt zich snel en duikt met haar mondje op de inmiddels keiharde pik van haar man.

Meester laat het hoofd van de man los. Deze aarzelt even maar neemt Meesters Pik in zijn hand en begint afwisselend te rukken en te pijpen. De twee slaafjes gaan achter het stel zitten en kussen het kutje en de billen van de vrouw en de rug en billen van de man.

Zijn slaafjes kennende zal er ook wel met een tongetje een kontgaatje worden beroerd. Of twee.

De aanblik van dit alles doet Meester veel deugd.

Hij voelt al snel Zijn Zaad zich verzamelen.

Hij haalt de vrouw omhoog van de pik van de man en de man van Zijn eigen Pik.

Hij zet het stel met hun hoofdje naast elkaar en spuit wang aan wang Zijn Zaad op beide mondjes!

Na een eeuwigdurend moment waarin het stel elkaar diep in de ogen kijkt, beginnen ze elkaar hevig te zoenen. Ze zuigen en likken elkaars lippen schoon van het Zaad van Meester. En van nog veel meer.

Dank u wel Meester, zei de man even later. Duidelijk nog helemaal onder de indruk van het gebeurde.

Oh, zeg maar ‘je’ hoor, zei Meester nonchalant glimlachend.

Kom, we laten die meiden nog even spelen met elkaar. Meester keek even quasi streng naar de dames. Dat zal ze best wel lukken, toch?

Ja, knikten ze alledrie verlegen.

Naast het hilarische moment dat de vrouw zei dat ze moest stoppen omdat ze naar de WC moest en de schrik van haar leven kreeg toen nieuwslaafje en maagdenslaafje spontaan hun mondjes aanboden als toilet en ze daarna zo geïnspireerd was dat ze zelf haar mondje aanbood bij maagdenslaafje voor haar Zoete Sap hebben ze nagenoeg alle stoute dingen uitgehaald die drie vrouwen maar met elkaar kunnen uithalen.

Het stel ging met voldoende praatmateriaal naar huis, maar niet voordat de man Meester vroeg om zijn vrouw de keel- én kontjestraining te gaan geven. Waar de vrouw met een blijde glimlach helemaal voor was… en verlegen vroeg: Zou er dan ook een ander slaafje bij mogen zijn..? Af en toe?

Meester is van veel markten thuis zo blijkt, maar vooral is hij thuis in de vele, vele verborgen verlangens die mensen om vele, vele redenen niet durven te laten zien. Tot ze het wel doen.