Meesters Lezing voor Vrouwen

Meester krijgt vrouwen op bezoek. Daar is niks nieuws zou je zeggen. En dat klopt.

Acht vrouwen druppelen binnen in de lezingzaal.

Meester begint te vertellen over schaduwkanten en seksualiteit. Over hoe vrouwen zichzelf hun kracht ontzeggen. De kracht die ligt in hun monopolie op seks en verleiding.

Het moet van ver komen. De doctrine van het Patriarchisch Model is generatie op generatie diep verankerd in de mensheid. In taboes. In schaduwkanten.

Jezelf durven laten zien. Dat is wat schaduwkanten tegenhouden, zegt Meester. Het is niet moeilijk te zien dat ‘jezelf durven laten zien’ je krachtig maakt.

Waarom moet het dan met bloot en seks? Dat kan toch ook op school, in werk? In sport, of met zingen?

Die dingen zijn gekaderd in dat Model. Prestatiegericht. Eigenlijk een ‘mannending’. Daarbinnen is geen ruimte voor de èchte kracht van vrouwen. Die echte kracht die er voor gaat zorgen dat mannen niet meer alles op eigen houtje doen. Niet omdat ze niets kunnen… maar door de ‘domme’ kracht van mannen wordt bijvoorbeeld de aarde waarschijnlijk onleefbaar op korte termijn.

Als je dus de mannen hun gang laat gaan is er geen leefplek meer voor je kinderen!

Maar niet alle mannen zijn slecht toch?

Het gaat niet om goed of slecht. Het gaat om de kracht van de mensheid als geheel. En daar mist een basiselement. De vrouwelijke kracht en kunde. Zorgen dat er echt naar je geluisterd wordt zodat de mannelijke kracht: teamkracht en fysieke kracht richting krijgt.

De vrouwen beginnen het te begrijpen.

Dus laat jezelf maar zien, zegt Meester.

De vrouwen weten wat gevraagd wordt. Dat stond al in de aankondiging van de lezing.

Maar… is het niet voldoende dat U zegt dat het zo is? Dat de vrouwelijke kracht en kunde mist? Als element voor de mensheid? En dat wij dat gaan verkondigen?

En uitleven? vraagt Meester.

Ja.

Hoe dan? Door je niet te laten zien?

Dit is het deel van de lezing waar Hij het meest van geniet.

De vrouwen kijken om zich heen, naar elkaar. En weer naar Meester.

Hoe wil je je kracht ontdekken als je al niet eens je kleren durft uit te doen? verzucht Meester.

Begrijpen jullie nu niet dat je dat niet zelf hebt bedacht? Begrijpen jullie dat er ooit mannen zijn geweest die doodsbang werden als vrouwen ook maar iets van verleiding lieten zien? Die bang werden van hun eigen ‘makke schapen’ gedrag naar vrouwen? Er zijn oorlogen gevoerd om één enkele vrouw.

Er is een strijd is gestreden tussen mannen en vrouwen. Mannen hebben die duizenden jaren geleden gewonnen.

Of denk je dat er hier een horde plunderende en verkrachtende mannen binnenkomt zodra jullie je kleren uitdoen?

Waarom zouden ze dat nu niet al doen? Die kleren hebben ze zo van jullie lijf gerukt. Dat is namelijk de grootste kracht van mannen: hun monopolie op fysieke kracht!

Sirenen – Alexander Bruckmann 1829

Het feit dat je je kleren niet uit wil doen is juist omdat mannen dat willen. Ze willen niet ten onder gaan aan de verleiding. Heb je ooit de Odyssee gelezen, de Sirenen?

Meester windt zich duidelijk op denken de vrouwen te zien. Maar Meester lijkt toch wel aardig te weten waar Hij het over heeft!

Daar gaat dan ook het eerste shirtje uit.

‘Ja, zie je, daar ga ik al!’ Meester loopt schijnbaar amechtig naar de eerste vrouw. Zijn armen al uitgestoken op borsthoogte. Zijn handen maken al knijpende bewegingen!

De vrouw schrikt terug. Wat..?!

Snel doet ze haar shirt weer aan hoewel Meester alweer terugloopt naar Zijn spreekplek.

Verbijstering en verontwaardiging zijn Zijn deel.

Stoïcijns kijkt Hij terug naar de groep.

Nou, komt er nog wat van! verheft Meester Zijn stem. Hij kijkt op zijn fictieve horloge.

Ik heb het hier wel gezien! staat een vrouw boos op. Ze loopt naar de uitgang.

De eerste vrouw wisselt nog een blik met Meester. Dan pas ziet ze de twinkeling in Zijn ogen. De ingehouden lol.

Tadaa! roept ze plots uitgelaten. Ze trekt snel haar shirtje weer uit.

Wie durft? roept ze als ze haar tieten pontificaal naar voren showt.

De vrouwen kijken nog verontwaardigd naar Meester en dan naar de vrouw en haar blote borsten.

Tja, als niemand wil dan moet ik maar weer, zegt Meester quasi verveeld. Hij maakt aanstalten om weer naar de vrouw te lopen.

Ja, toe maar Meester. Lekker! roept de eerste vrouw nu.

Meester glimlacht nu en loopt weer terug naar zijn spreekplek.

Nu even zonder gekkigheid, dames. Dit is waarom jullie hier zijn.

Laat het stromen. Niemand hoeft iets te doen wat ze niet wil. Maar er valt wel degelijk wat te doen, wat te leren. Al het oude dat je in je hoofd hebt… nou het meeste daarvan is helemaal niet van jezelf.

Comfortzones en dat soort flauwekul is… gewoon flauwekul. Het zijn ideeën in je hoofd. Ingeplant door opvoeders, de maatschappij, een wereldwijde cultuur. Niemand zal hier vandaag of ooit buiten zijn comfortzone treden. Het is een aangeleerd iets.

Wat je wel gaat doen? Je kracht vinden en leren wat die kracht inhoudt. Er is geen man ter wereld die niet ‘warm’ wordt van je borsten, je kont of je seksualiteit. Die niet zonder morren zijn idee van macht laat varen als hij daar wat van mag ‘hebben’.

Leer daar gebruik van te maken. Leer precies dat wat je is afgeleerd omdat mannen zich ooit bedreigd voelden in hun monopolie. Zij wilden de macht. Alle macht. Er bleef niets voor jullie over.

Er is een grandioos systeem opgetuigd via religie en uiteindelijk politiek en wetgeving. Ingebed in kunst en cultuur en de daaruitvloeiende indoctrinatie. Het is tijd om jullie deel van de macht terug te pakken.

Begin klein, begin in een gecontroleerde setting. Begin hier. Begin bij elkaar.

Waar anders moet je beginnen? Ontdek je eigen seksualiteit en verleiding en leer het te gebruiken! Het is van jou. En je hebt het je laten afpakken.

Maar.. Meester… U bent toch ook een man? Wordt U ook warm hiervan?

Hahaha, lacht Meester, tuurlijk wel. Maar een zelfbewuste man staat aan je zij. In balans. In wederkerigheid. Elkaar leren. Van elkaar leren en samen anderen leren. Je ‘verleidt’ mij door dit aan te gaan.

Een zelfbewuste man wil niets liever dan de seksualiteit van de vrouw ontwikkelen. Haar laten groeien. Als zijn pik daarvan meegroeit is dat mooi meegenomen, haha. Een win-win situatie.

Alle zelfbewuste mensen zullen anderen willen leren. Ze zoeken elkaar op voor genot, om samen te werken. Er is nog zoveel te ontwikkelen. Want bovenal kunnen we van elkaar leren. Omdat ieder mens uniek is en niemand ooit een eindpunt kan bereiken. Omdat de ervaring eindeloos is.

Ik weet hoe het voelde om niet zelfbewust te zijn. Ik heb gezien en gevoeld wat mensen elkaar vanuit die onbewustheid aandoen.

Je hoeft nooit bang te zijn dat ik me ‘verlies’. Ik zal nooit mijn fysieke kracht gebruiken om jou tot iets te dwingen.

En nu komt het: dat is niet omdat ik zo perfect ben, maar dat is omdat ik weet dat ik niet perfect ben. Omdat ik mijn schaduwkanten ken.

Ik hoef ze niet te verbergen. Ik hoef ze niet met schijn en ‘domme’ kracht te overschaduwen. Ik hoef en wil niet ‘inspelen’ op jouw aangeleerde angsten om iets van jou gedaan te krijgen, zoals seks. Hoewel je geleerd hebt dat te verwachten.

We hebben op de een of andere manier geleerd dat schijn belangrijker is dan openheid. En het vreemde is dat ‘we’ juist bang zijn voor degenen die wel open zijn. Die wel zelfbewust zijn.

Het Model zorgt juist daarvoor. Het is pure indoctrinatie: ‘de perfecte man’ en ‘de perfecte vrouw’. Een ideaalbeeld dat, het woord zegt het al, niet bestaat. Een ideaalbeeld dat maar één doel dient. Om vrouwen niet in hun kracht te laten komen.

De Heiligheid van de Monogame Relatie, het keurige onderdanige meisje, de maagdelijke moeder…. ja echt waar! En andersom: de verdorven vrouw, de slang, de ontaarde vrouw. Pas op als je je seksualiteit ontwikkelt! Hel en verdoemenis!

Zowel vrouwen als mannen durven amper een vin te verroeren als het om seks gaat. De man is doodsbang dat de vrouw gaat gillen als hij een vinger uitsteekt en de vrouw is doodsbang dat hij haar verkracht. Laat staan dat we erover kunnen praten.

En het allerergste is wel dat we van elkaar weten wat er schort, maar dat we dat ontkennen. Naar onszelf en daarom ook naar de ander.

Wat bedoelt U Meester? Weten we het wel dan?

Ja, natuurlijk. Een voorbeeld. De man verwijt de vrouw dat ze naar een ander keek. Dat zal ze ontkennen afhankelijk van de verwachte reactie van de man. Mannen worden meestal boos. Het is al de toon waarop het gevraagd wordt, toch?

Ja, knikken de meeste vrouwen.

Dus de vrouw ontkent haar verlangens en dat ook nog eens naar degene waarmee ze samen is. Vooral dat laatste is simpelweg absurd. En toch zien de meeste van ons niet hoe absurd dat is.

De man voelt het dus dondersgoed aan. Maar hij heeft geen middelen en geen tools om haar daarbij te helpen. Hij heeft alleen maar geleerd dat het ‘not done’ is. Dat het niet bestaat! Dat ‘zijn’ vrouw dan heel slecht is en dat kan hij gewoonweg niet geloven. En zij ‘mag’ zich daarover niet uitten. Het is verboden.

Gevangen in de ‘Heiligheid van de Monogame Relatie tot de Dood Ons Scheidt’.

Meester pauzeert even.

Een gesprekje met wederzijdse ontkenningen en beloftes van eeuwige trouw is nog het minst erge dat dan kan gebeuren. Vele escalerende variaties zien we dagelijks om ons heen.

En je kunt net zo goed de geslachten wisselen. De man kijkt naar een andere vrouw. En de vrouw spreekt hem daarop aan. Enzovoort.

Het is stil.

Nou heeft die vrouw die weg ging dit allemaal gemist. Door Uw ‘spelletje’ in het begin!

Ja, zegt Meester.

Is dat dan niet jammer? Had u dan dit niet eerst kunnen vertellen?

Ja, dat had gekund, zegt Meester.

Maar enig zelfstandig beoordelingsvermogen is toch wel nodig. Zo erg goed acteerde ik nu ook weer niet. En wat staat er in de aankondiging van deze lezing? Precies dit toch?

Ja.. min of meer wel…

En jullie zijn nog steeds hier. Op de lezing.

In plaats van als aarzelslaafje in de BDSM ruimte!

Oeps… de vrouwen lachen. Ja, inderdaad Meester.

Maar we zijn nog niet klaar. Sterker nog, we zijn nog niet eens echt begonnen. Dus hup, hup dames!

Alle vrouwen doen nu hun bovenkleding uit. Voel maar, zegt Meester, gewoon bij je buurvouw. Probeer haar maar wat op te winden.

Je kunt elkaar tegelijk voelen, dat hoeft niet om de beurt.

Ja, jullie moeten even met zijn drieën.

Als Meester hier en daar wat geluiden van opwinding opvangt zegt hij: ‘Je mag ook zoenen hoor.’

Twee vrouwen beginnen gelijk te zoenen. De anderen proberen voorzichtige kusjes.

Het is niet verplicht, maar wel lekker.

Na een paar minuten wordt er gewisseld.

Nee, jij met haar en jij met haar. Meester geeft aanwijzingen. En nu gaan jullie met zijn drieën.

De eerste vrouw gaat nu met een van de vrouwen die gelijk begon te zoenen. De vrouw die zelfs al haar hand in de broek bij de andere vrouw had gedaan.

Meester was wel benieuwd of ze nu weer zo voortvarend zou zijn.

Dezelfde drill, zegt Meester. De vrouwen kijken Meester verbaasd aan.

Gewoon hetzelfde doen! roept Meester quasi ongeduldig.

En jullie mogen elkaars broek uit doen, zegt Meester tegen de eerste twee vrouwen. De vrouw kijkt om naar de vrouw waar ze net mee stond. Die staat onbevangen te voelen met een andere vrouw.

De eerste vrouw wil bij haar al de broek uitdoen, maar ze stapt wat chagrijnig opzij.

Nee, mokt ze.

Meester loopt naar het stel. Ik denk dat je beter kunt gaan, zegt Meester tegen de mokkende vrouw.

Wat!? roept de eerste vrouw verongelijkt. Ze hoeft toch niet perse haar broek uit te doen? Stuurt U haar gelijk weg?

Iedereen stopt nu met elkaar voelen.

Meester kijkt de vrouw aan die weg moet. Deze zegt niks, kijkt nog even om naar de andere vrouw en stampvoet weg. Ze pakt haar jas en verlaat de ruimte. De deur kan gelukkig niet hard dichtgeslagen worden. Wegens de drukveer.

De vrouwen zijn nu verontwaardigd.

Vertrouwen gaat te paard, denkt Meester meewarig.

Wil jij er wat over zeggen? vraagt Meester de vrouw waar ze eerst mee was.

Ja.. ehh… ze liep wel hard van stapel.

De andere vrouwen hebben nu helemaal geen idee meer wat er aan de hand is.

Precies, zegt Meester. Nee, het heeft niets te maken met ‘haar broek uit moeten doen.’

Ik heb vele vormen van jaloezie gezien, vervolgt Hij, en wat die vrouw liet zien was wel heel bijzonder!

Jullie kennen elkaar niet, toch? vraagt Meester de vrouw.

Nee…niet dat ik weet.

En ze gedroeg zich binnen een paar minuten als ‘eigenaar’. Alsof ze jou bezat, alsof jij van haar was.

Ja, het voelde wel.. apart ja.

Ze wilde niet eens meer wat met jou doen. Meester kijkt naar de eerste vrouw.

Poeh… jeetje. Inderdaad. En U had dat gelijk door!

Nu snap ik de verhaaltjes van perversslaafje al wat beter, lacht ze.

Oh, heb je die gelezen, fluistert Meester quasi samenzweerderig.

Ze kleurt.. Ja.

Hahaha, lacht Meester. Ik neem aan dat ik je vanmiddag zie dan?

Zeker, zegt de vrouw.

Willen jullie nog verder? vraagt Meester. Na dit gebeuren?

De vrouwen kijken elkaar aan. Ik wil perversslaafje wel zien, en Mevrouw Eva, vraagt de derde vrouw.

Oh, dus jij hebt de verhaaltjes ook…

Ja, Meester, misschien wij allemaal wel.

Op één na steken alle vrouwen hun hand op.

Jij niet? vraagt Meester.

Nee… ik… ben niet zo’n lezer. Meer een doener.. knipoogt ze naar Meester.

Zo! zegt Meester. Dat is wat ik bedoel. Verleiding is kracht. Meester is onder de indruk.

Nou, laten we dan snel verdergaan. App ik ondertussen de dames.

Doe alles maar uit, dat is wat makkelijker voelen en proberen.

De vrouwen voelen elkaar en proberen wat dingen. Zeker als perversslaafje er ook bij komt gaan ze behoorlijk los. Mevrouw kon helaas niet komen.

Tot slot hangt Meester de vrouwen een voor een aan de kettingen, voelt wat en slaat een beetje met de flogger.

Drie vrouwen wilden niet in eerste instantie. Maar na twee anderen gezien te hebben volgden ze ook. Op één na.

Twee vrouwen melden zich direct aan voor een sessie vanmiddag en een derde voor volgende week.

De andere drie twijfelen. Eentje vraagt zich hardop af waarom na dit alles de sessie nog nodig is om aan de opleiding mee te doen.

Meester antwoord: Je bent vrij om te doen wat je wilt. Net zo goed als ik vrij ben om te doen wat ik denk dat goed is. Maar ik ga jou niet vragen waarom je iets niet of wel wil. Dat zou grensoverschrijdend zijn.

Nou, ik vroeg het me gewoon af. Ik zeg niet dat ik het niet wil…

Lieverd, zegt perversslaafje die het gesprekje hoorde, ga gewoon lekker naar huis en laat dit alles bezinken. Niets hoeft en alles mag. Als je nu niet wilt of niet durft of whatever… je hoeft niet de schijn op te houden. Maar er is maar één Meester. Daar zijn er geen twee van. En geloof me, Hij verdient veel meer dan jouw ‘schijn’.

Mocht je overigens wel meer Meesters weten te vinden, dan hoor ik het graag.

En Meester ook, zegt Meester.